De Perkamentdichter geeft woorden aan verdriet in tijden van afscheid en rouw.

Voor Dag en Rouw

Voor Dag en Rouw…is de nieuwste dichtbundel van De Perkamentdichter over verlies en gemis en de opvolger van Boeketje Troost.

De dood plukt bloemen in het wilde weg…. Voor Dag en Rouw is een boekje om te geven aan jezelf of aan iemand in rouw. Een troostrijke bundel voor als je afscheid moet nemen van iemand die je lief is, als je naar woorden zoekt of ze vandaag onverwacht wilt vinden.
Een bundel die woorden geeft aan verdriet, aan gemis maar vooral ook aan het leven en aan de liefde voor wie zo gemist wordt.
Woorden om van te houden, om je tranen de vrije loop te laten, om in stilte tot je te nemen en om troost en herkenning in te vinden.

Boeketje Troost

Speciaal voor iemand in rouw of als een boeketje voor jezelf heeft de Perkamentdichter het geschenkboekje Boeketje Troost geschreven. Een boeketje vol prachtige gedichten. Zachte woorden om te fluisteren wanneer het leven veel te hard is. Een boeketje over verlies en gemis, over kwetsbaarheid en veerkracht, over rouw en de kracht van liefde want juist die liefde is grenzeloos en……fluistert terug in de stilte.

Gedichten uit Boeketje Troost worden regelmatig voorgedragen tijdens uitvaartdiensten en veel uitvaartleiders hebben dit Boeketje inmiddels aangeschaft.

(Rouw)Kaartenlijn

Er is een speciale Perkamentdichter kaartenlijn uitgebracht met gedichten en quotes over rouw, afscheid en gemis.

De Troostbox

Heeft iemand in jouw omgeving een dierbare verloren? Met deze Troostbox kun je haar/hem/hen een beetje troost, warmte en kracht sturen. De Troostbox is gevuld met de dichtbundel Boeketje Troost, een prachtige kaart/fotohouder van wengéhout met een bloemenvaasje in het verticale gedeelte, een Perkamentdichterkaart naar keuze, een zakje vergeet-mij-nietjes (bloemzaadjes) en een theetube met een speciaal geselecteerde Troostthee. Het is mogelijk deze Troostbox rechtstreeks te laten verzenden en te voorzien van een persoonlijk bericht. Dit bericht wordt gratis aan de bestelling toegevoegd.

Hemelpost

Wat wil jij nog zeggen, als jij er niet meer bent?

Hemelpost biedt de unieke mogelijkheid om op een bijzondere manier jouw laatste woorden achter te laten voor iemand die je lief is. Een laatste brief met woorden van onschatbare waarde, omdat deze pas zal worden gelezen als jij er niet meer bent.

Hemelpost is een nieuw product en concept van Kimm Mulder(alias De Perkamentdichter) en heeft tevens een eigen website https://hemelpost.nl. Bestellen kan zowel in de webshop van Hemelpost als in de webshop van De Perkamentdichter.

Hemelpost-Pakket

Hemelpost wordt geleverd als compleet pakket in de prachtige kleuren koningsblauw en wit. Het geheel bestaat uit: een luxe bewaarbox met magnetische sluiting aan de voorzijde, een wit veertje, zijdepapier, een speciaal ontworpen pocketfold,  een kaart naar keuze uit het Hemelpost-assortiment en een handgemaakte blauwe fluwelen envelop met handgeschept papier. Hemelpost is gecreëerd om jouw laatste brief te kunnen schrijven en deze liefdevol te bewaren voor jouw nabestaande(n).

Hemelpost Express

Deze optionele service bezorgt jouw Hemelpost-Pakket inclusief jouw laatste brief op een dag in de toekomst na jouw overlijden.

Hemelpost Express is er voor alle bijzondere momenten in het leven waar jij niet meer bij kunt zijn omdat je voelt dat het afscheid niet lang meer op zich laat wachten. Denk aan de trouwdag van jouw zoon of dochter, de geboorte van jouw kleinkind, de dag dat jullie 25 jaar getrouwd zouden zijn of de verjaardag van iemand die je lief is. Op een afgesproken datum in de toekomst wordt jouw Hemelpost met liefde bezorgd en persoonlijk overhandigd.

Met Hemelpost Express laat je een stukje van jezelf achter voor een speciale dag in de toekomst.

Meer informatie over Hemelpost is te vinden op de website: https://hemelpost.nl

Perkamentgedicht op maat

Wil je een bijzonder persoonlijk gedicht laten maken? De Perkamentdichter schrijft op verzoek Gedichten op maat. Het is mogelijk om een gedicht over of voor een dierbare te laten maken. Ook een uitvaartgedicht is een mogelijkheid. Na het bespreken van jouw wensen en de geleverde informatie wordt er een persoonlijk gedicht gemaakt. Een Gedicht op maat wordt na akkoord uitgetypt op A5 handgeschept wit of vintage papier, opgerold, voorzien van een rood lint en geleverd in een mooie houten geschenkbox. Na de bestelling wordt er z.s.m contact met je opgenomen om jouw wensen te bespreken.

Indien een Gedicht op Maat voor iemand anders wordt besteld is er tevens ruimte voor een persoonlijk bericht. Dit bericht wordt handmatig uitgetypt op een wit kaartje en aan de binnenzijde van de geschenkbox bevestigd zodat de ontvanger direct ziet van wie het afkomstig is.

Perkamentgedicht

Alle gedichten van de Perkamentdichter uit de dichtbundels, van de kaartenlijn en op haar social media kunnen besteld worden op handgeschept vintage of wit papier. Deze Perkamentgedichten worden handmatig uitgetypt met een oude typemachine en kunnen desgewenst gratis gepersonaliseerd worden (de titel kan vervangen worden door zijn of haar naam of door een woord naar keuze). Het papier is op ambachtelijke wijze vervaardigd en door de zon gedroogd. Deze gedichten worden altijd voorzien van de Merkstempel en gesigneerd aan de achterzijde.

Dankbaar

” Ik vind het belangrijk om woorden te geven aan rouw, aan diepe gevoelens, aan gevoelens die wij allemaal hebben als wij afscheid moeten nemen en verder moeten leven zonder iemand die ons zo lief is. Ik schrijf gedichten over het leven, de dood en de liefde. Gedichten met een lach en een traan, maar de rouwgedichten hebben een speciaal plekje in mijn hart. Ik ben er dankbaar voor dat ik gemis mag vertalen in woorden en dat die woorden iemand anders soms een beetje troost kunnen bieden.”

Alleen liefde is groter dan gemis

-De Perkamentdichter-

Heb je een vraag of een speciaal verzoek? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Perkamentdichter via [email protected] of via de contactgegevens op de website.

De producten voor Rouw en Afscheid staan in een aparte categorie in de webshop.

Klik op onderstaande link indien je deze producten nu wilt bekijken.

Rouw en Afscheid – Perkamentdichter

©Kimm Mulder

De Perkamentdichter®

Facebook
Facebook
LinkedIn
Share
Instagram